راه توده                                                                                                                                                          بازگشت

 

 

نامه ها و پیام ها

و پاسخ راه توده

 
 

 

امین مرادی- دلیل اختلاف نامه مردم با شما و نشریه شما چیست؟ دوم می خواهم کتب حزبی را به صورت پی دی اف دریافت کنم.

 

راه توده: آقای مرادی گرامی، دو نگاه به رویدادهای ایران در دو نشریه نامه مردم و راه توده اظهر من الشمس است ونیازی به توضیح ما نیست. ضمنا ما سیستم ارسال کتاب بصورت پ د اف را نداریم.

 

----------------

iran

adab.azerakhsh

 در مورد سر مقاله‌ ۴۰۸ 

با درود

 

رفقای گرامی لطفا در مورد این بخش که برایتان میفرستم توضیح بیش تری دهید . سوال: آیا بعد از حذف هاشمی  باید رای داد؟ به چه کسی‌؟ و چرا؟

 

«هر کس بخواهد روی انتخابات و فراخواندن مردم به پای صندوق های رای و یافتن پایگاهی در میان آنها حساب کند، باید از دلسری که پس از رد صلاحیت هاشمی شکل گرفته فاصله بگیرد و خود را آماده حضور در همین میدانی که هست با تمرکز بر روی نزدیک ترین کاندیدا به جنبش مردم در صحنه باقی بماند. تنها از این طریق است که فاصله مردم با انتخابات می تواند کمتر شود. ستیز و کشاکشی که اکنون جریان دارد، همانطور که یادآور شدیم بازتاب جنبش مردم و بحران عمومی حاکم بر کشور است و صرفا جنبه درون حکومتی ندارد و نباید با تبلیغ چنین نگاهی، مردم را به ناظری رنج کشیده اما بی طرف تبدیل کرد. همچنان باید روی ضرورت تغییر سیاست نظامی- امنیتی حاکم بر کشور متمرکز ماند و نتایج تغییر این سیاست روی زندگی معیشتی و اجتماعی مردم را برای آنها بازگفت .»

 

نامهٔ مردمی ها این برداشت را دارند که این به معنی‌ شرکت راه توده‌ در انتخابات بعد از حذف هاشمی‌ است. در واقع خیلی ها راه تودهٔ را نظریه پرداز اصلی‌ توده‌ای‌ها می‌دانند و این مسئولیت بزرگی‌ است.

 

راه توده: دوست عزیز ما که رسما اعلام کرده ایم "توده ای اهل تحریم انتخابات نیست" بنابراین پاسخ سئوال اصلی خود را گرفته اید. می ماند این که ما چه کسی را در این جمع 8 نفره، علیرغم همه محدودیت هائی برای این انتخابات بوجود آورده اند، گزینه ای مناسب تر از بقیه میدانیم. در این زمینه هم مجموعه سمت گیری های ما تاکنون تقریبا معلوم و مشخص بوده است، اما اجازه بدهید نظر قطعی را با اندکی دیرتر بدهیم. مهم اینست که سمت گیری ما مشخص است.

 

مرتضي  متقيان-  یکی از علل پایداری این حکومت نبودن تشکیلات وارتباطات از پائین است. مثلا همین نامه دختر خمینی را باید همه در یک روز و در یکساعت ارسال کنند. مثلا 20 میلیون نسخه از این نامه ارسال شود. مردم  نباید منتظر انتخابات بمانند. هر هفته در نماز جمعه بروند تا موقعی که به حداکثر رسید انموقع می شود حرکت پیروزمندانه انجام داد.

 

راه توده- آقای متقیان گرامی. مسائل به این سادگی که شما عنوان کرده اید نیست. این که نداشتن تشکیلات ضعف بزرگ جنبش است، درست می گوئید، و به همین دلیل هم حکومت مانع هر نوع سازمان یابی و تشکل می شود. اما راه حل آن این نوع تخیلات که برشمرده اید نیست. اتفاقا، انتخابات یکی از آن مقاطع و رویدادهائی است که در آن مردم یکدیگر را باز می یابند و حرکت جمعی و گروهی می کنند که این خود به نوعی سازمانیابی است. مهم اینست که ما بتوانیم حداقل امکان آزادی های سیاسی و مدنی را به جامعه باز گردانیم. یعنی آنچه را حکومت ربوده از چنگش در آوریم. این کار به شهادت دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی که دهها نهاد مدنی، انجمن و حتی حزب تشکیل شد و مطبوعات نیز تا حدودی آزاد شدند عملی است و به دور از تخیل. بنا بر همین ملاحظه است که اکنون هم می گوئیم از فرصت انتخابات کنونی ریاست جمهوری باید استفاده کرد و اگر یکی از کاندیداها اندکی متفاوت تر از بقیه است به او رای بدهیم و بکوشیم او را پس از انتخاب با رای مردم، متکی به همین رای مردمی حمایت کنیم و اندکی فضای امنیتی کنونی کشور را تغییر بدهیم. یعنی همان نکته ای که آقای حسن روحانی در سخنرانی خود در حسینیه جماران با صراحت گفت. توصیه می کنیم اخبار و رویدادهای ایران را با دقت دنبال کنید. از جمله اخبار همین انتخاباتی که به زودی به مرحله رای گیری می رسد.

 

----------------

نام محفوظ-  چگونه حزب فکر می کرد میتوان با این رژم همکاری کرد. با آن سابقه مبارزاتی که داشت. در حالی که بودند افرادی که سیاسی هم نبودند و بسیار هم عادی اما خطر خمینی و رژیم ملایان و این روزگار را بخوبی پیش بینی کردند.

 

راه توده: دوست "محفوظ". نخست این که آنچه شما بعنوان رژیم حاکم نام می برید، حتما منظورتان حکومت کنونی است. در اینصورت توصیه می کنیم با دقت بیشتری تاریخ سالهای گذشته و بویژه سالهای اول جمهوری اسلامی را مرور کنید. بخش مهمی از دولتمردان دهه اول و حتی دهه دوم جمهوری اسلامی اکنون در زندان اند. بنابراین، رژیمی که شما اکنون شاهد آن هستید، پس از دو دهه توانسته حاکم شود و هنوز هم حاکمیت مطلق ندارد که اگر داشت در همین انتخابات کنونی اینطور در تله نیفتاده بود که ناچار شود فردی مانند هاشمی رفسنجانی را رد صلاحیت کند! نکته بسیار مهم دیگر اینست که حزب توده ایران تمام تلاش خود را کرد که انقلاب و دولت و حکومتی که پس از انقلاب تشکیل شد کارش به اینجا نرسد که اکنون رسیده است. آنها که از خطر خمینی گفتند و رفتند در خانه هایشان نشستند هنر نکردند. آنها که در میدان ماندند تا کار به اینجا نکشد که کشیده هنر کردند. ضمنا بخاطر داشته باشید که هنوز حکومت کنونی نتوانسته دوران رهبری آقای خمینی را پاکسازی کامل کند. بنابراین آن دوران، یعنی ده سال اول جمهوری اسلامی بسیار متفاوت تر و مثبت تر از دوران رهبری آقای خامنه ایست. کیلوئی که نمی شود همه را با یک قپان وزن کرد برادر!

 

 

حیدر بابایی

انتخابات و شورای نگهبان

ضمن سلام و خسته نباشید برای همه همکاران زحمتکش نشریه راه توده.

 تحولات انتخابات اخیر و مواضع شما، بخصوص مقاله "شور و وحدت مردم برای انتخابات را حفظ کنیم" مرا به یاد مطلبی که فروردین سال 90 در  ارتباط با انتخابات مجلس شورای نهم و لزوم مشارکت فعال در آن نگاشته شده بود انداخت. ان مطلب جمع بندی حقیر از شرایط در  یک دروه بحث رفیقانه در یک گروه ایمیلی کوچک بود، هر چند برخی از شرکت کنندگان آن را نه می شناخته و نه می شناسم، ولی بودند رفقایی که از "نامه مردم "و یا "کار" خط می گرفتند، و به آن موضع تن نمی دادند. حال که کمیته مرکزی حزب توده ایران  انتخابات را تحریم کرده، خواستم همان بحث را یکبار دیگر برایتان بفرستم. مطلب 2 صفحه A4 است. لطف کرده راهنمایی کنید چگونه برایتان بفرستم. متاسفانه به دلایلی اهل و عضو فیس بوک نیستم.

شاد و موفق باشید.

خواننده نه هر شماره، ولی از شماره یک نشریه راه توده.

موفق و پیروز باشید.

 

راه توده: دوست گرامی. شما می توانید مطلب مورد نظر خودتان را با استفاده از آدرس ای میل راه توده ارسال فرمائید که بزودی آدرس جدید اعلام خواهد شد. البته فراموش نکنید که الان نه بحث نظارت استصوابی، که بحث شرکت یا عدم شرکت در انتخابات کنونی است.

موفقیت شما را آرزو داریم و برای دوستانتان سلام

 

mehrdad ahmadiyan

dar khast

salam.

lotfan in do shomatre  23 va 24 rahe tode ra ke dar mordad va shahrivare 1373 chap kardin baram Email bezanid .

ba tashakr

 

 

راه توده: دوست گرامی، اول این که چرا به خط فارسی پیام خودتان را ننوشته اید؟ حتی اگر برنامه فارسی هم ندارید شما می توانید نوشته لاتین خود را در برنامه " بهنویس " که ما بارها در این صفحه آن را معرفی کرده و حتی لینک آن را منتشر کرده ایم برده و به فارسی تبدیل کنید و سپس ارسال فرمائید.

برای یافتن آن مقاله کافی است شما به بخش آرشیو راه توده مراجعه فرمانید. در ستون دست چپ صفحه اول. در آنجا "جستجو" را باز کنید و روی بخش جستجو بنویسید کیانوری و یا مقاله سخنی با همه توده ایها. ما می توانیم کار شما را آسان کرده و همینجا لینک آن صفحه را بگذاریم، اما چرا خودتان نباید این کار را بکنید؟

به نویس:

http://www.behnevis.com/

 

مجموعه مقالات کیانوری و از جمله "سخنی با همه توده ایها"

http://www.rahetudeh.com/rahetude/kianoori/kianoori.htm

 

 

منصور بهمنی- سلام

آقای فرهاد آذری در مقاله"نگاهی به تاریخ خونین انگیزیکسیون" آیت الله خلخالی را در کنار بقیه گذاشته اند ظاهرا ایشان نمیدانند که او کاندید مورد حمایت حزب بوده است.

 

راه توده: دوست گرامی بسیار بعید است که توده ای نداند در چه مقطعی و برای چه انتخاباتی حزب توده ایران در داخل کشور حمایت خود را از صادق خلخالی اعلام کرد. شما میدانید کدام انتخابات بود؟ و متن اعلام حمایت چه بود؟ و انگیزه چه حمایتی چه بود؟

ما میدانیم و می توانستیم دراینجا نیز بنویسیم، اما برای آنکه همه عادت کنیم حرف دقیق و مستند بنویسیم و بزنیم، ما نمی نویسیم و منتظر نتیجه جستجوی شما باقی می مانیم.

 

جلال الدین مولوی

پرسش

با درود بی پایان حضور همه اهالی این سایت ارزشمند

بنده برای اولین بار است که با شما تماس میگیرم. اما مدت هاست که خواننده شما هستم و از مطالب نوشته شده در سایت لذت می برم. اخیرا سوالی در ذهنم خطور کرده که هر چه فکر میکنم پاسخی برای ان پیدا نمیکنم . بالاخره تصمیم گرفتم تا با شما در میان بگذارم تا پاسخم را بفرمایید.

سوال این است که اگر نیروهای حجتیه در مخفی ترین و  پنهان ترین لایه های حکومتی و حتی در بیت رهبری نفوذ کرده اند, و باز به قول بعضی نخبگان سیاسی که  میگویند حتی خود رهبر ایران از عناصر حجتیه است انگاه این سوال مطرح میشود که مگر در به رهبری رساندن خامنه ای شخص رفسنجانی نقش اصلی را به عهده  نداشت ؟ و انرا به خوبی اجرا نکرد؟

خب از حجتیه ای بودن هاشمی که تا به حال خبری درز نکرده تا این تصور قوت بگیرد که خود هاشمی مهره ای از خودشان را به قدرت رسانده.

پس چطور با توجه به تجربه و سابقه هاشمی رفسنجانی که از بدو انقلاب، فعال بوده و روی  اشخاص مختلف  شناخت لازم را داشته , حاضر شده است که فردی  حجتیه ای را به مقام رهبری برساند که امروز بگوید  در میان ما نفوذ شده است؟

ایا هاشمی دچار فریب و اشتباه سیاسی شده بود؟

منتظر پاسخ شما هستم

 

راه توده: دوست گرامی. این که انگیزه های آقای هاشمی و دیگرانی که در مجلس خبرگان تعیین جانشین آقای خمینی حضور داشتند در به رهبری رساندن آقای خامنه ای چه بوده، باید از خود آنها سئوال کرد و نه از ما. ما تنها می توانیم نظر تحلیلی خود را دراین بار بنویسم که تاکنون نیز بارها نوشته ایم. از جمله این که در یک تقسیم قدرت در آن زمان، آقای خامنه ای را رهبر و آقای هاشمی را رئیس جمهور کردند. و باز نظر ما اینست که ضعیف ترین حلقه در آن جمعی که بعنوان شورای رهبری پیشنهاد شده بودند، خامنه ای تشخیص داده شد و انتخاب شد. آنچه که آقای خامنه ای خود نشان داده تاکنون نقطه قوت او نیست. خشونت و استبداد قدرت و قوت نیست و اتفاقا از همان روزنه، ارتجاع مذهبی استفاده کرد و او را تبدیل به فردی مستبد برای پیشبرد اهداف خود کردند. حجتیه از ابتدای جمهوری اسلامی در حاکمیت حضور داشته و همه آقایان با آنها به نوعی کار کرده اند. از جمله در شورای رهبری حزب جمهوری اسلامی. اما انتخاب آقای خامنه ای به رهبری ارتباطی با وابستگی او به حجتیه نداشت بلکه نتیجه یک تفاهم و توافق برای تقسیم قدرت پس از آقای خمینی بود. ما فکر می کنیم امروز یکی افسوس های امثال آقای رفسنجانی که در مجلس خبرگان، در کنار احمد خمینی و آیت الله اردبیلی نقش مهمی در تعیین رهبر داشتند آن بود که چرا طرح شورایی شدن رهبر پذیرفته نشد و بجای آن تک رهبری ترجیح داده شد و نتوانستند فاجعه استبداد آقای خامنه ای را پیش بینی کنند.

 

 

star light

درخواست ای میل

لطفاً در صورت امکان یک آدرس ای میل جهت ارسال نامه به آن برای من ارسال نمایید.

 

راه توده: ما بزودی آدرس ای میل جدید راه توده را در صفحه اول اعلام خواهیم کرد.

 

 

MHR

با سلام

اخیرا در کنفرانس  دو روزه گفتگوهای ملل در تورنتو وزیرخارجه دولت کانادا تاکید هر چه بیشتر در حمایت مستقیم از نیروهای ضد رژیم کرد. ایشان موضع دولت خود گسترش  هر چه بیشتر حمایت از این نیروها از طریق مطبوعات  و برنامه های اینترنتی و سوسیال مدیا در دانشگاه تورنتو اعلام کرد.

ضمنا باید منتظر تهمت و افترا علیه هاشمی رفسنجانی توسط کیهان شریعتمداری بود.

 

راه توده: ما متوجه ارتباط موضع جدید دولت کانادا و کیهان شریعتمداری علیه هاشمی نشدیم.

----------------

 

میهن زرغون

درخواست همکاری

سلام های رفیقانه خدمت رفقای راه توده تقدیم می دارم. برای معلومات شما باید عرض نمایم که بنده از افغانستان با شما در تماس شده ام و تقاضای همکاری شما رفقا را در زمینه نشر بعضی مطالب از طریق سایت شما دارم. البته شما بهتر میدانید که مبارزین انقلابی افغانستان از چنین امکانات در کشور خود بی بهره اند. یا بهتر بگویم افغانستان اشغال شده اینک کشوری است که احزاب چپ در این کشور آزادی نشر مطالب ضد امپریالستی را ندارد. پس لطف نموده در این زمینه ما را همکاری نمائید، البته بعد دریافت جواب مثبت از جانب شما بعرض خواهم رساند که از جانب کدام حزب با شما در تماس هستم، فعلاً تنها اینقدر یادآور می شوم که حزب ما یک حزب کمونیست بوده و فعالیت مخفی دارد. پیروز باشید

 

راه توده: دوست گرامی. زبان و فرهنگ مشترک ایرانی ها و افغان ها این امکان را در گذشته فراهم ساخت که نشریات توده ای در داخل افغانستان بازانتشار یابد. ما تصور می کنیم شما و دوستانتان اکنون نیز می توانید با بهره گیری از آن تجربه قدیمی، از مطالب راه توده استفاده کنید. ما هیچ مانعی برای این کار نمی بینیم و توصیه می کنیم در اولین قدم یک فیسبوک و یا سایت روی اینترنت راه اندازی کنید و در کنار مطالبی که از راه توده به اشتراک می گذارید، اخبار و رویدادهای افغانستان را نیز منتشر کنید که ما نیز از داخل افغانستان و جنبش چپ آن با اطلاع شویم.

با درود و سپاس فراوان

 

حزب پان ایرانیست

حزب پان ایرانیست در انتخابات شرکت نمی کند

هم میهن، حزب پان ایرانیست در طول هفت دهه حیات سیاسی، به منظورایجاد عدالت سیاسی، عدالت اقتصادی و عدالت اجتماعی و استقرار حاکمیت ملت، مبارزات بی امانی را پی گرفته و پاسداری از مصالح و منافع ملت ایران را هدف کوشش های خود قرار داده است. اینک نیز که دولت جمهوری اسلامی درتدارک برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از همه امکانات تبلیغاتی بهره می برد ضرورت دارد خاطر نشان سازد که حزب پان ایرانیست به دلیل مغایرت آشکار ساختار و نظامات انتخاباتی با اصول حاکمیت ملت، در اینگونه انتخابات شرکت نکرده و نخواهد کرد.

 

راه توده: با آن که این صفحه ویژه بیانیه سیاسی نیست، اما از آنجا که حزب پان ایرانیست منزوی است و بندرت کسی توجهی به نظرات آن دارد، نظر تحریمی شما را منتشر کردیم.

 

و - حق وردیان

سلام و خسته نباشید!

پیشنهاد می کنم شورای سر دبیری بیانیه ای در حمایت از کاندیداتوری  اقای هاشمی رفسنجانی صادر نماید. موفق باشید.

 

راه توده: پاسخ به نامه ها و پیام ها با تاخیر همراه شد و به همین دلیل پیام شما پس از رد صلاحیت آقای هاشمی منتشر شد. باید دید آقای هاشمی پس از رد صلاحیتش، همانگونه که وعده داده از میان دو نفر، یعنی روحانی و عارف کدام را گزینه مناسب اعلام می کند.

 

 

امید -

شرکت در انتخابات نخست مقابله با تجاوزات نظامی امپریالیست ها به ایران است که در مورد ایران آرزویش را به گور می برند. شرکت در انتخابات را به راه توده سفارش می کنم . سپاسگزارم.

 

راه توده: با آنکه برای موضع گیری سیاسی، راه توده منتظر سفارش نمی شود اما پیام سفارشی شما را منتشر کردیم.

 

 

MHR

با سلام

مدتی است که میخواستم چند کلمه‌ای راجع به رفتار و عملکرد هوادران نامه  مردم بنویسم. همه ما به نحوی چوب هتاکی و اتهامات را خورده ایم و این بدبختانه جزئی از زندگی ما توده ا ی ها شده است.  این که امروز گروهی از دوستان نزدیک ما این شیوه زشت را برگزیده اند متاسفم. حیرتم بیشتر می شود وقتی میدانم این افراد دیگر جوان نیستند که بگویم جوانی می کنند، همه شان بالای 50 سال سن دارند. من در میان این دوستان چند تنی را می‌شناسم که گرفتار آرزوها و تمایلات شخصی و حتی خانوادگی خود هستند.

نوشتجات این افراد تمایز زیادی با نوشته های مجاهدین خلق در سالهای ۵۷ ، ۵۸  ندارد. هرچه آقا محمد در گوش حضرت می‌خواند طوطی وار تکرار می کنند. از همه بدتر حتا فکر نمی کنند که این چرند نویسی ها محصول یک "پاتوق"ی است که شاید یک روزی درباره آن برایتان نوشتم.

 

راه توده: دوست عزیز که ما ناچار شدیم بخش هائی از نامه شما را حذف کنیم تا با سیاست راه توده در برابر "نامه مردم" در تقابل قرار نگیرد. این شیوه ای که بر شمردید به سن و سال نیست. این بسا به 80 سال هم برسند و پیر هم بشوند اما هنوز عقل دوران جوانی را داشته باشند. و از بسا جوانانی که بسیار هوشیاتر و عاقل از سالخوردگان می اندیشند و عمل می کنند.

 

شاپورفیضی-

دوفعال مدنی شهرستان هرسین کرمانشاه به نام های برزو فیضی و سامان فیضی- از دانشجویان دانشگاه پیام نور هرسین - درتاریخ 18 فروردین بازداشت شده اند. رادیو کردانه به آدرس www.kurdane.com   این خبر را منتشرنمود. اکنون نیروهای امنیتی به شدت به خانواده آنها فشار وارد می کنند.  لطفا اطلاع رسانی فرمایید.

 

راه توده: پیام شما را عینا منتشر کردیم و انتظار داریم در صورت کسب خبرهای تازه نیز ما را مطلع سازید.

 

 

علی صالح- روز انتشار راه توده 404 را چرا دوشنبه اعلام کرده اید؟ در حالیکه پنجشنبه منتشر شد.

 

راه توده: از توجه و تذکر شما سپاسگزاریم. بله اینطور پیش می آید زیرا هنوز مسئولین صفحه آرائی راه توده عادت به روز جدید انتشار راه توده نکرده اند. سالها راه توده دوشنبه ها منتشر شده و تا عادت کنیم به پنجشنبه ها کمی طول می کشد.

 

آرمان سورکی-

در یادمانده ها از رفیق انوشیروان لطفی بعنوان دکتر یاد شده است درحالیکه ایشان دانشجوی دانشگاه فنی تهران قبل از انقلاب و زندانی سیاسی دو نظام و کشتی گیر بود و به دلیل همین ورزش گوش هایش شکسته بود. از کوهنوردان ورزیده دانشگاه بود و قهرمان مقاومت. امیدوارم  سازمان اکثریت حقایق مقاومت تاریخی او را برا ی نسل جوان اعلام کند.

 نکته دوم اسناد حزب کمونیست و حزب توده ایران از تاسیس تا امروز است. لطفا اسنادی در این باره منتشر فرمائید.

 

راه توده: دوست گرامی تا آنجا که ما اطلاع داریم انوشیروان لطفی را "دکتر" صدا می کردند که ظاهرا اسم سازمانی او بود و احتمالا به همین دلیل در یادمانده های آقای خدائی نیز از همین اسم استفاده شده است و ما نیز یادمان نمی آید که در یادمانده ها نوشته شده باشد که او پزشک بود.

درباره اسناد حزب و حزب کمونیست فعلا توصیه می کنیم کتاب تاریخ جنبش کارگری به قلم زنده یاد کامبخش را که در راه توده منتشر کرده ایم مطالعه کنید و تاریخ تحلیلی حزب کمونیست به قلم "سلطان زاده" را که در راه توده منتشر شده است پیگرانه بخوانید.

 

 

سیامک مهرگان-

با سلام و درود فراوان

رفقای عزیز بنده قصد فعالیت در راه توده را دارم. درگذشته هم فعال سیاسی بوده ام. از تهران مزاحم میشوم. لطفآ با بنده تماس حاصل فرمایید.

با تشکر فراوان از شما عزیزان

 

راه توده: آقای مهرگان عزیز ما نمی دانیم منظور شما از فعالیت چیست که قصد آن را دارید. اگر منظور ارسال خبرها و رویدادئی است که در جامعه ملاحظه می کنید که مانعی بر سر انتقال آن به راه توده وجود ندارد. اگر مقاله نویسی و یا ترجمه است که دراین زمینه هم مانعی وجود ندارد. اگر منظور حوزه حزبی و فعالیت تشکیلاتی است که ما چنین هدف و برنامه ای نداریم و اساسا راه توده یک نشریه است و نه یک حزب.

امیدواریم پاسخ قانع کننده ای را نوشته باشیم

 

 

آرمان

با سلام و با سپاس از انتشار مجدد یادمانده ها،

به نظر می اید نام برخی رفقا در لیست اعضای کمیته مرکزی کنفرانس ملی از قلم افتاده باشد:

حبیب فروغییان

علی اکبر شاندرمنی

حمید احمدی ( انور)

سهراب زمانی ( اگر به کمیته مرکزی انتخاب شد)

ناصرانی ( همکار زمانی در رادیو ملی، اگر به کمیته مرکزی انتخاب شد)

 

و یک سوال: آیا علت خاصی دارد که تنها ۲ زن در این لیست هستند؟  به نظر میاید که یکی ( ایراندخت) از نسل ۲۸ مرداد است و دیگری ( ناهید) از نسل انقلاب ۵۷.

 

راه توده: آقای آرمان گرامی. ما یکبار دیگر آن لیست را کنترل کردیم. حق با شماست. از آقای خدائی خواهیم خواست که در میان اسنادی که در اختیار ایشان است بگردند شاید لیست کامل را یافتند و یا اطلاع دادند که چرا در لیستی که منتشر کرده ایم آن اسامی که شما یاد کرده اید نیست. اما آنچه مسلم است اینست که افرادی که شما اسم برده اید در کنفرانس ملی به عضویت کمیته مرکزی انتخاب شدند.

 

آمار مراجعه کنندگان سایت راه توده

 

راه توده: در پاسخ به چند پیام که از ما شمار مراجعه کنندگان به سایت نشریه راه توده در طول یک هفته فاصله انتشار هر شماره را خواسته بودند، جدول زیر که آمار هفته گذشته راه توده است را منتشر می کنیم. شما خود نیز می توانید در پائین صفحه اول راه توده، در قسمت چپ، اشتاتوس آمار را که در یک مستطیل سرمه ای رنگ است باز کرده و مستقیما به صفحه آمار راه توده مراجعه کنید.

 

 

 

 

                        راه توده  410     16 خرداد ماه 1392

 

                                اشتراک گذاری:

بازگشت