بخور، بخور، بچاپ، بچاپ
چای، شکر، برنج
و چند قلم وارداتي ديگر
چای- اواخر سال 84 شايع شد كه چای احمد، دو غزال، الكزی (alokozay) غير بهداشتي و سرطان زا است. بدنبال اين شايعه چای شاهسون (كه گفته مي شود متعلق به آيت الله طبسي است) حدود هزار تومان گران شد.
5 تا 6 نفر در جمهوری اسلامي انحصار واردات چای را در اختيار دارند. با توجه به واردات چای، چای موجود در انبارهای سازمان چای كشور كه از سال 1379 در انبارها خاك مي خورد و حتي سازمان مديريت حاضر نيست جهت تعمير انبارها برای سازمان چای بودجه ای در نظر بگيرد، در بعضي از انبارها از سقف، باران بر روی چای ها مي ريزد.
با تشكيل كميسيون تصفيه در سازمان چای توسط وزارت بازرگاني در حقيقت چای داخلي در حال نابودی كامل است.
56000 بهره بردار چای بعلاوه حدود 20000 تا 25000 كارگران مربوط به كشت چای داخل از يك سال پيش در سرازير سقوط به دره بيکاری اند( حدود 85000 نفر كه با خانواده شان حدود نيم ميليون نفر مي باشد).
برنج- تمام برنج های وارداتي در جمهوری اسلامي در انحصار ناطق نوری است. از اروگوئه، تا ويتنام و تايلند و….
مركبات- كل مركبات وارداتي جمهوری اسلامي زير نظر 3 تا 4 نفر از رهبران موتلفه وارد مي شود. كل موز نيز زير نظر يك نفر وارد مي شود.
شكر- در ماه اسفند شكر كيلويي 1000 ريال (صد تومان) توسط دولت گران شد، عمده فروشي از 4700 ريال به 5700 ريال رسيد،البته خرده فروشي حدود 6500 تا 7000 ريال مي باشد.
تا 4 ماه پيش شكر مانده در انبارهای كارخانه قند ( بيشتر كارخانه قندها) را به قيمت حدود 3400 ريال خريداری و قرار است دولت 1000 ريال سوبسيد تصويب شده را بعدا به كارخانه ها بپردازد ( كه بشود 4400 ريال برای كارخانه های قند). در حقيقت مافيای شكر آن را كيلو گرمي 3400 ريال خريده و هم اكنون با قيمت 5700 ريال بفروش مي رساند.
موارد ديگر- كارخانه تبرك كه از شير مرغ تا جان آدميزاد توليد مي كند (چای، رب گوجه فرنگي، برنج و…) در مالكيت خانواده آيت الله مطهری است و هم اكنون يكي از پسرهای مطهری مديريت آن را به عهده دارد. محل كارخانه در مشهد مي باشد.